Haberler Düzce TSO'dan Adliye ve Askeriye Ziyareti
  • 12.02.2016

Düzce TSO'dan Adliye ve Askeriye Ziyareti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Düzce Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Garnizon Komutanını ziyaret etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan  Yardımcısı Mehmet Danışmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gökçe, Düzce Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Göztaş ve Düzce Garnizon Komutanı J. Albay Bilal Güvenir'i ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, odanın kamu kurum ve kuruluşları ile onları yönetenlerle sürekli diyalog halinde olması gerektiğini, iş dünyasının en önemli güvencelerinden birinin de güvenlik olduğunu söyledi.