Haberler Terör Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak
  • 18.02.2016

Terör Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; "Dün akşam saatlerinde Ankara'da meydana gelen hain saldırı bizleri derinden sarsmıştır. Bu saldırılar karşısında millet olarak sağduyumuzu korumamız, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne zeval vermememiz gerekmektedir. Bu ve benzer saldırılarla milletimize kast eden hainlerin, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını bilmeleri gerekmektedir.

Bu elim olayda hayatını kaybeden kardeşlerimize Yücel Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize baş sağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.