Haberler Kadınların Ekonomik Hayattaki Rolü Kritik Konumda
  • 8.03.2016

Kadınların Ekonomik Hayattaki Rolü Kritik Konumda

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır, Türkiye'de kadın iş gücü ve kadınların ekonomideki rollerinin her geçen gün çoğaldığını belirterek, "Kadınlarımız ticarette, iş hayatında çoğaldıkça ülke olarak daha ileriye doğru yöneliyoruz. Kadınlarımız olumsuzluklara rağmen iş, aş ve istihdam üretmeye devam ettiği sürece ülkemizin refahı yükselecek, yarınlara daha umutlu bakma şansımız olacaktır. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü bu vesileyle kutlar, kadınlarımızın yaşadıkları tüm olumsuzluklara rağmen sürdürdükleri ekonomik mücadelenin devamını dilerim" dedi.