Haberler Ziraat Bankası'ndan odamıza ziyaret
  • 8.03.2016

Ziraat Bankası'ndan odamıza ziyaret

Ziraat Bankası Düzce Girişimci Dinamik Şube Müdürü Ünal Yurtçu ve Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Ayşe Özcan odamızı ziyaret etti.

Düzce'ye yeni atanan Girişimci Dinamik Şube Müdürü Ünal Yurtçu, ilimiz hakkında girişimcilik potansiyelinin yüksek olduğu bilgisini edindiklerini, banka olarak Düzceli girişimcilere destek olmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Düzce'nin bölgedeki en genç ve dinamik nüfusa sahip olduğunu belirterek, finans konusunun çözülmesi durumunda Düzceliler'in hemen her alanda girişimci olduğunu da sözlerine ekledi.