Haberler Düzce TSO'da E-Ticaret Konferansı Gerçekleştirildi
  • 9.03.2016

Düzce TSO'da E-Ticaret Konferansı Gerçekleştirildi

Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Genç Müsiad'ın ortaklığı ve İdeasoft firmasının desteğiyle düzenlenen E-Ticaret Konferansı tamamlandı.

Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Genç Müsiad'ın ortaklığı ve İdeasoft firmasının desteğiyle düzenlenen E-Ticaret Konferansı tamamlandı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu ile Genç MÜSİAD'ın ortaklaşa hazırladığı, Düzce'nin yerli bilişim firmalarından Serbay İnteractive ve ulusal firmalardan İdeasoft'un katkı sağladığı E-Ticaret Konferansı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya Düzce TSO Meclis Üyesi Ümit Ülgen, Düzce TSO 7. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Emre Durmazoğlu, Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Genç MÜSİAD Başkanı Levent Bilgin ve çok sayıda davetli katıldı.

İdeasoft firmasından Bölge Satış Temsilcisi İbrahim Özer, E-Ticaretin püf noktaları ve pazar büyüklüğü hakkında bilgiler verdi. Özer, Türkiye'de rakamlarla E-Ticaret, E-Ticaretin KOBİ'lere faydası ve E-Ticarette Başarı hikayeleri başlıkları altında katılımcılara bilgiler aktardı.

Programın son bölümünde katılımcılar yoğun şekilde İbrahim Özer'e E-Ticaret hakkında sorular yönelttiler.

Program sonunda başarılı anlatım ve programa katkılarından dolayı İdeasoft Bölge Satış Temsilcisi İbrahim Özer'e plaket verildi.