Haberler Bakan Yardımcısı Tüfekçi  Odamızı ziyaret etti
  • 14.03.2016

Bakan Yardımcısı Tüfekçi Odamızı ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Düzce’de yapımı tamamlanan ve halen devam eden projelerini incelemek üzere kente geldi. Ziyaret programları arasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da yer aldı.

Ziyarette Düzce TSO Bakanı Fahri Çakır ve Düzce Valisi Ali Fidan hazır bulundu. Bakanlığın Düzce’deki yatırımları ve yeni başlanacak olan yatırımlar hakkında Bakan Yardımcısı Tüfekçi ile sohbetler gerçekleştirildi.

Tüfekçi; Düzce’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek Düzce’nin gerekli projeleri üretmesi halinde çokça yatırım daha olacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, STK’lar ile siyasilerin uyum içinde çalışmasının ilin gelişimi açısından önemli olduğuna işaret ederek bakanlığın Düzce’de gerçekleştirdiği projelerin hayli başarılı olduğunu söyledi.