Haberler Teröre Lanet Yürüyüşü Gerçekleştirildi
  • 23.03.2016

Teröre Lanet Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Son günlerde ardı ardına yaşanan bombalı saldırılar ile terör olaylarını protesto etmek ve terör operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizi yad etmek için binlerce Düzceli “Teröre Lanet Şehitlere Rahmet” yürüyüşünde bir araya geldi.

Son günlerde ardı ardına yaşanan bombalı saldırılar ile terör olaylarını protesto etmek ve terör operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizi yad etmek için binlerce Düzceli “Teröre Lanet Şehitlere Rahmet” yürüyüşünde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Düzce Barosu’nun çağrısı ve Sivil toplum örgütlerinin organizasyonu ile yapılan yürüyüşe Düzce Üniversitesi, siyasi partiler, esnaf odaları başkanları, spor camiası, ve binlerce Düzceli katıldı. Organizasyona odamızdan Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Saydam, Meclis Üyesi Erdoğan Bıyık, Meclis Üyesi Bedri Sütlü ve çok sayıda üyemiz de katılım sağladı.

“Düzce terörü lanetliyor, tek yürek tek ses” pankartının en önde taşındığı yürüyüşte Türk bayrakları taşıyan kalabalık grup terör örgütleri lanetleyen sloganlar attı. Terörle mücadele operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizin de unutulmadığı yürüyüş boyunca birlik ve beraberlik masajları içeren sloganlarda atıldı.

Belediye önünde başlayan yürüyüş, Anıtpark meydanında sona erdi. Anıtpark’ta yapılan gösterilerde ise şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.