Haberler Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri
  • 23.03.2016

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde 29 Mart 2016 Salı günü odamızda "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir.

Saat 13:00'te başlayacak olan seminer programında;

İhracat Mevzuatı / Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, İhracatta Uygulanan Devlet Yardımları, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Türk Ürünlerinin Yurt Dışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY'nin desteklenmesi, Tasarım Desteği, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konuları ele alınacaktır.

İlgili üyelerimizin ekteki formu doldurarak vildan@duzcetso.org.tr e-posta adresine veya 0380 524 53 10 numaralı faksa yollamaları gerekmektedir.

Seminer ücretsizdir.

EK: SEMİNER PROGRAMI VE KATILIM FORMU