Haberler MEGAHOUSE Hizmete Açıldı
  • 8.04.2016

MEGAHOUSE Hizmete Açıldı

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in işletmeciliğini yaptığı Mega House Yapı Market hizmete açıldı.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in işletmeciliğini yaptığı Mega House Yapı Market hizmete açıldı.

Kuyumcuzade Bulvarında hizmete giren Mega House’un açılışına Vali Ali Fidan, Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, protokol üyeleri, siyasiler, STK temsilcileri ve iş dünyasından isimler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hikmet Keskin, “Uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız bir projeydi.11 arkadaşımızla birlikte yaklaşık 2 yıldır çalışma yapıyoruz. Biz Düzce’de özellikle ulusal mağazacılık mantığıyla ama içinde amatör ruhu katan bir yapı hedeflemiştik.

Bu yapıyı da bugün başardık.Mağazamızda aslında biz farklı bir konsept hedeflemiştik. Düzce’de hemşerilerimize böyle bir mağaza kazandırdığımız için bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de, bol bereketli kazançlar dilerken, Başkan Keskin’in bu mağazayı özellikle Düzceli kadınlar için açtığını söyleyerek, kadınlara çağrıda bulundu.

Açılışta son konuşmayı yapan Vali Ali Fidan ise, her yeni açılışın Düzce’ye değer kattığını ifade ederken, yeni yatırımlarla Düzce’nin geliştiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Selami Emen eşliğinde dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi.