Haberler Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım Toplantısı
  • 19.04.2016

Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım Toplantısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imalat sanayine yönelik olarak hazırlanan Ar-Ge Reform Paketi, 26 Şubat 2016 tarih ve 29636 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Ar-Ge Reform Paketi ile sanayiciye sunulan yeniliklerin ve desteklerin, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü'nden Dr. Evren Ülkü Krımhan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Komisyonu Düzce Temsilcisi Prof. Dr. İlyas Uygur ve KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen tarafından tanıtılacağı "Ar-Ge Reform Paketi Tanıtımı ve Bilgilendirme" toplantısı, 20 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00'te Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacaktır.

İlgili üyelerimize duyurulur.