Haberler Ar-Ge Reform Paketi sanayicilere anlatıldı
  • 21.04.2016

Ar-Ge Reform Paketi sanayicilere anlatıldı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Üniversitesi ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Komisyonu Düzce Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği Ar-Ge Reform Paketi ile sanayiciye sunulan yenilik ve destekler sanayicilere aktarıldı.

Toplantıya Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Eğilmez, Murat Saydam, Meclis Üyeleri Bilal Türkan, Engin Er, Düzce Üniversitesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, SGK Düzce İl Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda sanayici katıldı.

Ar-Ge Reform Paketi ile sanayiciye sunulan yeniliklerin ve desteklerin, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü'nden Dr. Evren Ülkü Krımhan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Komisyonu Düzce Temsilcisi Prof. Dr. İlyas Uygur ve KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen ile Teknopark ve Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi uzmanlarının sunumlarıyla tamamlandı.