Haberler 23 Nisan tarihi bir gururun sembolüdür
  • 22.04.2016

23 Nisan tarihi bir gururun sembolüdür

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çakır Mesajında; "Bize bu gururu yaşatan, aydınlık geleceğimizin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimize minnet duyuyoruz. Atatürk bu emaneti çocuklara bırakarak geleceğin ve umudun önemine işaret etmiştir. Bizler iş dünyası olarak çocuklarımızın geleceklerini inşa etmek üzere var gücümüzle çalışmaktayız. Bu hissiyatlarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en kalbi duygularımızla kutlarız" ifadelerini kullandı.