Haberler SGK Mevzuat ve Uygulamaları Bilgilendirme Semineri Tamamlandı
  • 22.04.2016

SGK Mevzuat ve Uygulamaları Bilgilendirme Semineri Tamamlandı

Odamız ve Düzce SGK İl Müdürlüğü işbirliğiyle SGK'nın güncel mevzuatı ve uygulamalarıyla ilgili ''Bilgilendirme Toplantısı'' tamamlandı.

Toplantıya SGK Düzce İl Müdürlüğü yetkilileri, Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Eğilmez ve firma temsilcileri katıldı.

Toplantıda; İşyeri tescil ve E-Bildirge Temin İşlemleri, Çalışamazlık ve İş Kazası Bildirimleri, 6183 Sayılı Kanunun 48. madde Taksitlendirme İşlemleri, İlimizde Teşvik Uygulamaları, İnşaat İşyerleri İçin Asgari İşçilik Uygulamaları ile E-Borcu Yoktur Talepleri konuları ele alınırken, toplantının son kısmında firma temsilcilerinin soruları cevaplandı.