Haberler MYK Performans Sınavlarının ilki tamamlandı
  • 25.04.2016

MYK Performans Sınavlarının ilki tamamlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 25/05/2015 tarihinde yayımlamış olduğu ilk tebliğ ile ilk etapta 40 meslekte zorunlu hale gelen ve 24 Mart 2016 tarihli Resmi Gazete’de çıkan tebliğ ile bu rakamın 48 mesleğe ulaştığı Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu ile ilgili olarak Odamızın, TOBB İştiraki olan MEYBEM A.Ş. ile yürütmekte olduğu protokol kapsamında Odamıza başvuruda bulunan üç inşaat firmamız çalışanlarının performans sınavları tamamlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 25/05/2015 tarihinde yayımlamış olduğu ilk tebliğ ile ilk etapta 40 meslekte zorunlu hale gelen ve 24 Mart 2016 tarihli Resmi Gazete’de çıkan tebliğ ile bu rakamın 48 mesleğe ulaştığı  Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu ile ilgili olarak Odamızın, TOBB İştiraki olan MEYBEM A.Ş. ile yürütmekte olduğu protokol kapsamında Odamıza başvuruda bulunan üç inşaat firmamız çalışanlarının performans sınavları tamamlandı.

DUVAR YAPIMI SINVAINDAN GÖRÜNTÜLER;