Haberler Türkçe Konuşan İşadamları Düzce Tanıtım Günleri Stantlarını Ziyaret etti
  • 16.05.2016

Türkçe Konuşan İşadamları Düzce Tanıtım Günleri Stantlarını Ziyaret etti

TOBB ve Ankara Sanayi Odası'nın düzenlediği 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Eşleştirme programı kapsamında Türkiye'ye gelen 22 ayrı ülkeden 50 Türkçe konuşan iş adamı, günün son programı olarak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetiyle, Ankara AKM'de düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti.

TOBB ve Ankara Sanayi Odası'nın düzenlediği 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Eşleştirme programı kapsamında Türkiye'ye gelen 22  ayrı ülkeden 50 Türkçe konuşan iş adamı, günün son programı olarak,  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetiyle, Ankara AKM'de düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti.

Türkçe Konuşan Girişimciler ilk olarak TOBB Genel Kurulu'na katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. TOBB'da düzenlenen programın akabinde ise Ankara OSTİM OSB'de gerçekleştirilen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Eşleştirme programına katıldılar. Burada üyelerimizden Balarısı Gıda'nın Dış Ticaret Müdürü Hakan Kurt da Bosna, Kosova ve Moldovalı iş adamlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Düzce Stantlarına Yoğun İlgi

OSTİM OSB'de düzenlenen programın ardından AKM'de kurulu olan Düzce Tanıtım Günleri stantlarını ziyaret eden iş adamlarını Düzce Valisi Ali Fidan karşıladı. Fidan, Düzce hakkında iş adamlarına bilgiler verdi. Düzce ve Düzce'nin sağladığı şartlara hayran kalan iş adamları ilimizde yatırım yapmaları halinde devletin ne gibi teşvikler verdiği konusunda da MARKA temsilcilerinden bilgiler aldı.

Bu görüşmelerden sonra stant ziyaretlerine devam eden Türkçe Konuşan Girişimciler, özellikle doğal ve organik ürünlerin olduğu stantlarda yoğun zaman geçirerek bilgiler aldılar.

Yapılan ziyaretlerde Albedo Fındık, Balarısı Gıda, Ralila Gıda, Divapan, İksirke ve Yolcular Gıda stantlarında firmalar hakkında bilgiler alan iş adamları, Düzce Tanıtım Günleri stantlarını ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Düzce hakkında olumlu izlenimlere sahip olan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Dr. Sergiy Korsunsky, önümüzdeki süreçte Düzce ve Düzce'deki yatırım fırsatlarını yerinde incelemek istediklerini ifade etti.

 

MÜSİAD Bölge Temsilcilerinden Düzce Tanıtım Günleri Çıkarması

MÜSİAD Düzce, Kdz. Ereğli ve Bolu Şube başkanları da Düzce Tanıtım Günleri'ni ziyaret edenler arasında yer aldı.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Bolu Şube Başkanı Eyüp Uzun, Ankara AKM'de düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri organizasyonunu ziyaret ettiler. Bu ziyarette stantları tek tek ziyaret eden Çakmak, Sezer ve Uzun, stantlardaki yetkililerden bilgiler aldılar. Bu önemli organizasyonu ziyaret ederek de desteklemek istediklerini belirten MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Düzce'nin tanıtımına büyük katkısı olacağına inandıkları Düzce Tanıtım Günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.