Haberler Bağımsızlık Meşalesini Gençler Taşıyacak
  • 18.05.2016

Bağımsızlık Meşalesini Gençler Taşıyacak

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; "Bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı olarak nitelendirilen, ülke tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs'ta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Samsun'a ayak basmış, bağımsızlık yürüyüşünü başlatmışlardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü gençlere ithaf ederek kutlanmasını uygun bulmuş ve bağımsızlığımızın teminatı olarak gençleri göstermiştir.

Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği ileri medeniyet seviyelerine ulaşmanın, güçlü, dinamik, eğitimli ve iradeli gençlerle olabileceğinin bilinciyle yaşıyor, gençlerimize her alanda güveniyoruz.

Düzce iş dünyası adına başta gençlerimiz olmak üzere yüce milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.