Haberler Fahri Çakır Allegion'u ziyaret etti
  • 20.05.2016

Fahri Çakır Allegion'u ziyaret etti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Allegion Emniyet ve Güvenlik Sistemleri'ni ziyaret etti.

Ziyarette Allegion Emniyet ve Güvenlik Sistemleri Düzce Fabrika Müdürü Bülent Topakoğlu'ndan firma ve üretim hakkında bilgiler alan Fahri Çakır, üretim bandını gezerek üretim aşamalarını da yerinde inceledi.

Firmanın Düzce'nin istihdamına önemli katkıları olduğunu belirten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Allegion Emniyet ve Güvenlik Sistemleri'nin katma değeri yüksek, potansiyelli ve kaliteli bir fabrika olduğunu, bu yatırımın Düzce'de olmasından dolayı da mutluluk duyduklarını ifade etti.