Haberler HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ
  • 29.06.2016

HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, dün gece İstanbul Atatürk Havaalanında meydana gelen ve 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, çok sayıda vatandaşımız da yaralanarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı hain saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, dün gece İstanbul Atatürk Havaalanında meydana gelen ve  36 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, çok sayıda vatandaşımız da yaralanarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı hain saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; " Ülkemizin terörizm konusundaki etkin politika ve uygulamaları, yapılan başarılı operasyonlar ve son günlerde dış politikada yaşanan olumlu gelişmelerin hemen akabinde yaşanan bu menfur saldırı ülkemizi ve devletimizi yolundan döndüremeyecektir. Ülkemiz her zaman olduğundan daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemiz ve milletimizle bir bütün halindedir. Bu hain saldırı da aziz milletimizi bu duygu ve düşüncelerden ayıramayacaktır. İstanbul Atatürk Havaalanında yaşanan hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" ifadelerini kullandı.