Haberler Düzce TSO Personel Alım İlanı
  • 7.10.2016

Düzce TSO Personel Alım İlanı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklere sahip personel alımı yapılacaktır.

Başvuruların ekte sunulan Özgeçmiş örneğiyle birlikte şahsen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği'ne yapılması gerekmektedir.

NOT: Daha önce iş müracaatı için odamıza bırakılan özgeçmişler bu kapsamda değerlendirilmeyecektir.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda  görev alacak kişilerde aşağıdaki şartlar aranır;

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  2. Otuz beş (35)  yaşını doldurmamış olmak
  3. Askerlikle ilişiği bulunmamak (erkek adaylar için)
  4. En az beş yıl iş tecrübesi olmak
  5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  6. 26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  7. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı bulunmamak.
  8. Tacir veya esnaf sayılmalarını gerektiren bir faaliyette bulunmamak.
  9. Kısıtlanmış olmamak.

10. (1)  Üniversitelerin en az dört yıl süre ile eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme, iktisat fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

(2) Üniversitelerin en az dört yıl süre ile eğitim veren mühendislik fakültelerinden (makine veya endüstri mühendisliği)  ve  bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

1. İyi derecede en az bir yabancı dil bilmek.(Tercihen İngilizce)

ÖZGEÇMİŞ ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ...

SON MÜRACAAT TARİHİ 31 Ekim 2016