Haberler Hain Şer Odaklarına Gereken Ders Verilecektir
  • 10.10.2016

Hain Şer Odaklarına Gereken Ders Verilecektir

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; "Dün Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'nın patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen 10 asker içerisinde Yığılca ilçemizden Jandarma Er Erkan Özdemir de yer almıştır. Evlatlarımızın acısı yüreklerimize ateş gibi düşmüştür. Hain şer odakları vatanımıza, birliğimize ve dirliğimize kastetmektedirler. Bu büyük millet bugüne kadar olan tüm belalardan kurtulmasını bildiği gibi bundan sonra da ayakta kalmayı ve bu şer odaklarını dağıtmasını bilecektir. Milletimiz muktedirdir. Gencecik evlatlarımız vatanları için canlarını ortaya koymakta, vatan uğruna şehit olmaktadır. Bu vatan ve bu millet kendilerine minnettardır.

Başta Düzceli şehidimiz Jandarma Er Erkan Özdemir olmak üzere tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor, şehadetlerinin kabul olmasını niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.