Haberler Girişimcilik ve Mücadele Ruhu Semineri Tamamlandı
  • 2.12.2016

Girişimcilik ve Mücadele Ruhu Semineri Tamamlandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği Girişimcilik ve Mücadele Ruhu Semineri tamamlandı.

Seminere Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, KOSGEB Düzce Müdürü Arif Torun, Düzce Teknopark Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin, İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Seminerde ilk olarak SAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Baş söz aldı. Türker Baş, Türkiye'deki girişimcilik modelleri ve yapılan yanlışlar hakkında bilgiler verirken, projelendirilmemiş hiçbir fikrin değer kazanmayacağını, doğru projelendirilmemiş ve sürekliliği hesaplanmamış projelerin ise kısa ömürlü olacağını ifade etti.

Türker Baş'ın ardından kürsüye çıkan Eczacı Ataman Özbay, dünyaca ünlü bazı şirketlerin başarı hikayeleri ve ortaya çıkış fikirlerini katılımcılara aktarırken, ülke olarak inanılmaz derecede girişimci ruha sahip olduğumuzu fakat bu özelliğimizi değerlendirme noktasında dikkatsiz hareket ettiğimizi belirtti.

Sunumların ardından Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ve Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan, Prof. Dr. Türker Baş ve Ataman Özbay'a bazı hediyeler takdim etti.