Haberler Web Portalımızda Online İşlemler Menüsü Faaliyete Geçti
  • 5.12.2016

Web Portalımızda Online İşlemler Menüsü Faaliyete Geçti

Odamızın web portalı www.duzcetso.org.tr'de online olarak faaliyet, oda kayıt belgelerini alabilir, online olarak borç sorgulaması ve ödemesi yapabilirsiniz.

Sayın üyemiz;

Odamız web portalı üye işlemlerinden faydalanmak için Oda Sicil Numaranız ve Ünvanınızı basri@duzcetso.org.tr adresine e-posta olarak göndermeniz yeterlidir. Sistem otomatik olarak size kullanıcı adı ve parola oluşturacak, e-postayı oluşturduğunuz iş günü içerisinde (saat16,30'a kadar) geri gönderecektir.

Odamız web portalında;

E-İmzalı Faaliyet Belgesi almak için; www.duzcetso.org.tr sitesini açınız,

Haber bloğunun hemen altında sağ kısımda yer alan ODA ÜYE GİRİŞİ alanına Oda Sicil Numaranızı ve parolanızı yazınız,

Yine aynı kısımda ÜYE PANELİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ yazan linkli tıklayınız,

Açılan sayfada sol menüde E-Oda İşlemleri seçeneğini seçiniz,

Açılan menüden Faaliyet Belgesi seçeneğini seçiniz,

E-İmzalı seçeneğini seçiniz,

Gerekli ödemeleri yapmanız durumunda Faaliyet Belgesi tanımlayacağınız mail adresine düşecektir.

ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN;

Üye Paneline giriş yaptığınızda sağ üst kısımda "Çıkış" ve "Ayarlar" butonları yer alacaktır. "Ayarlar" seçeneğini tıkladığınızda şifre değişiklik ekranına yönlendirme yapılacaktır.

Bu ekrandan şifrenizi değiştirebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ VE KULLANIM KILAVUZU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ...