Haberler TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulundan Vali Zülkif DAĞLI ‘ya Ziyaret
  • 7.12.2016

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulundan Vali Zülkif DAĞLI ‘ya Ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğü'nde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten NURSEL KOCADAĞ Vali Zülkif DAĞLI’yı ziyaret etti.

Ziyarete TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yasemin KARSLIOĞLU, Başkan Yardımcıları İlayda Güngör BARAY,  Melek ÇAĞATAY, İcra Kurulu Üyelerinden Neslihan GÜLER ÖZBAKIR, Zeynep Seda ÇAVUŞ ile Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten NURSEL KOCADAĞ katıldı.

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulunun bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetler ve projeler konusunda Düzce Valisi Zülkif DAĞLI ‘ya bilgiler veren Yasemin Karslıoğlu, DAĞLI ‘ya yeni görevinde başarılar diledi.

Düzce Valisi Zülkif DAĞLI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.