Haberler E-Ticaret Farkındalık Semineri
  • 8.12.2016

E-Ticaret Farkındalık Semineri

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, dünyanın en yaygın ticaret sistemlerinden biri olan elektronik ticaretle ilgili "E-Ticaret Farkındalık" semineri düzenliyor.

15 Aralık 2016 Perşembe günü saat 16:30'da başlayacak olan seminerde İdeasoft firmasından Taner Ören E-Ticaret ve gelişen satış yöntemlerini, Serbay İnteractive firmasının kurucu ortağı Görkem Özdemir de Düzce'de e-ticaret fırsatlarını katılımcılara aktaracak.

Katılımın ücretsiz olacağı seminer 16:30'da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda başlayacak.