Haberler Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı
  • 13.12.2016

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulunun 21 Aralık 2016 Çarşamba günü Saat: 14.00 de düzenleyeceği toplantıda;

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen ‘Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı’nın tanıtımı yapılacaktır.

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı’nın temel hedefi; Türkiye'de kadın girişimciliğinin ve kadınların iş hayatına katılımının geliştirilmesidir.

Finansmana ulaşmakta zorluk çeken veya işini geliştirerek büyütmek isteyen İlimizdeki kadın Girişimciler / Kadın Yöneticiler toplantıya davetlidir. Program Kendi işini kurmuş girişimci kadınları veya bir şirkete ortak/ Yönetici olan kadınları kapsamaktadır.

Toplantıya katılmak isteyenlerin 524 25 50 numaralı telefondan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Toplantı  Düzce  Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Düzenlenecektir.