Haberler DÜZCE TSO’DAN EMNİYETİNE HİBE ARAÇ
  • 11.01.2017

DÜZCE TSO’DAN EMNİYETİNE HİBE ARAÇ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri aldıkları kararla Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne 5 adet araç hibe ettiler. Alınan araçların anahtar teslimi törenle gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri aldıkları kararla Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne 5 adet araç hibe ettiler. Alınan araçların anahtar teslimi törenle gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri geçtiğimiz aylarda aldıkları kararla, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 adet araç hibesi için ortak görüşe vardılar. Araçların alınmasının ardından anahtar teslimi için tören düzenlendi. Törene Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Ödemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Düzce İl Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

DEVLET-MİLLET İŞ BİRLİĞİNİN GÖSTERGESİDİR

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, yaptığı konuşmada araç hibesinin özellikle son dönemde oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek “Son dönemde devlet, millet iş birliğinin en güzel göstergesi oldu. Emniyet personelimiz sayı olarak azalmış olabilir. Ancak artık güveneceğimiz insanlar var. Büyükelçi suikastında da gördüğümüz gibi arkamızda durup arkamızdan vuracak kişilerden emniyetimizi temizledik. Bu yüzden bu araç hibesi oldukça değerli” dedi.

 

AZ PERSONELLE ÇOK İŞ YAPIYORUZ

Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, personel olarak sayılarının azaldığına dikkat çekerek “Bizler son dönemde personel sayısı olarak azaldık. Ancak mevcutta ki personellerimiz güveneceğimiz insanlar ve içlerinde vatan, millet sevgisi daha ağır basıyor. Bu sebeple araç eksiğimizin de giderilmesi bizi memnun etti. Az personelle çok iş yapıyoruz. Bunun için araç parkımızın geniş olması gerekiyordu. Ben vatan aşkı ile hizmet eden personellerimizi kutluyorum” dedi.

 

EKOMONİK OLARAK ZORLUYORLAR

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ise silahla gerçekleşmeyen darbenin ekonomik olarak gerçekleştirilmeye çalıştığına dikkat çekerek “15 Temmuz’da vatan aşkı ile yanan emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımız darbeye izin vermedi. Bizde elimizden gelen desteği vermek istiyoruz. 15 Temmuz olmadı, şimdilerde ise ekonomik olarak darbe yapmaya kalkışıyorlar. Ancak bizler bunun da üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından araçların alınmasında katkısı olan TSO Meclis üyelerine teşekkür belgesi verildi. Daha sonra Düzce TSO’nun aldığı 5 aracın anahtarları görevli polis memurlarına teslim edildi.