Haberler  Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi Hizmet Alım İşi için İhale İlanı
  • 19.01.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce –Konuralp’ de Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Tarihi Osmanlı Hamamı Röleve, Restitüsyon Restorasyon ve Mühendislik Projelerinin hazırlanması

Konuralp Türbesi Röleve  Restitüsyon, Restorasyon ve Mühendislik Projelerinin hazırlanması

Ayan Topçuzade Mehmet Ağa Çeşmesinin Rekonstrüksiyon ve Mühendislik Projelerinin hazırlanması

Kilise Suyu Çeşmesinin Restorasyon ve Mühendislik Projelerinin hazırlanması

Konuralp Meydanı Kentsel Tasarım Projelerin hazırlanması işi

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Kültür Mah. Süleyman Kuyumcu Cad.No:13 DÜZCE adresinden veya info@duzcetso.org.tr ile sanayi@duzcetso.org.tr veya www.marka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklifler Kültür Mahallesi Süleyman Kuyumcu Cad.No:13 DÜZCE adresine elden veya kargo yoluyla teslim edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: Son başvuru tarihi bu duyurunun yayın tarihinden en fazla 20 gün sonra olmalıdır.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar;  info@duzcetso.org.tr ile sanayi@duzcetso.org.tr ve ilgili www.marka.org.tr internet adresi yayınlanacaktır.

Teklifler, 13/02/2017 tarihinde, saat 10: 00.’da ve Kültür Mah. Süleyman Kuyumcu Cad.No:13 DÜZCE  adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

EK 1: TEKLİF DOSYASI