Haberler Düzce Üniversitesi Rektörü Genç Girişimcilere Konuk Oldu
  • 30.03.2017

Düzce Üniversitesi Rektörü Genç Girişimcilere Konuk Oldu

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Global Girişimcilik Haftası Etkinlikleri kapsamında TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği toplantıya Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar,  Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır yaparken, Meclis Başkanı Ertan Taşlı da girişimcilere kısa bir konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, genç girişimci ve girişimci adaylarından gelen sorulara net cevaplar verdi. Verimli geçen toplantının ardından Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a plaket takdim etti. Toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.