Haberler Gültekin Uysal odamızı ziyaret etti
  • 14.04.2017

Gültekin Uysal odamızı ziyaret etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel idare Kurulu Üyesi Ümit Özmen ve Düzce İl Teşkilatı odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve Meclis Başkanı Ertan Taşlı hazır bulundu.

16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Halk Oylaması nedeniyle Düzce'de bulunduklarını söyleyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yapılacak olan referandumun ülkemiz için hayırlı olmasını dilediklerini ifade etti. Evet veya Hayır oyu verecek olanların terörist veya başka sınıflandırmalar içerisine sokulmasını doğru bulmadıklarını belirten Uysal, Düzce İl Teşkilatıyla beraber bugün bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.