Haberler 23 Nisan geleceğimizin teminatı çocuklarımızındır
  • 21.04.2017

23 Nisan geleceğimizin teminatı çocuklarımızındır

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çakır Mesajında; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, meclisimizin açılış tarihi olan 23 Nisan'ı bayram olarak belirlemiş ve bu bayramı da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Bize bu gururu yaşatan, aydınlık geleceğimizin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimize minnet duyuyoruz.Bu hissiyatlarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en kalbi duygularımızla kutlarız" ifadelerini kullandı.