Haberler Proje Pazarı Ödülleri sahiplerini buldu
  • 9.05.2017

Proje Pazarı Ödülleri sahiplerini buldu

Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (DÜZCE TTO) ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AİBÜ-TTMER) tarafından; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Düzce Teknopark A.Ş. ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) katkıları ile düzenlenen “BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI” etkinliğinde ödüller sahiplerini buldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda gerçekleştirilen ödül töreninde, “Alev Almaz CTP Üretimi” projesiyle Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Beycioğlu ile Yüksek Lisans Öğrencisi Eda Yılmaz birinci seçildiler.

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. İsmail Usta, Doç. Dr. Muhammet Uzun ve Seda Sargın’ın “Atık Ürünler ile Fantazi İplik Geliştirilmesi” projesi ikinci oldu. Proje sahiplerine ödülleri Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fatma Lebibe Özçağlar tarafından verildi.

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Hüsnü Gerengi’nin “İnhibitör İçeren Pas Sökücü” projesi ise üçüncülüğe layık görüldü. Gerengi adına Doktora Öğrencisi Mine Kurtay’a ödülü, Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Uğur Hasırcı verdi.