Haberler 19 Mayıs Mesajı
  • 18.05.2017

19 Mayıs Mesajı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; "19 Mayıs 1919 günü şanlı tarihimizin en özel sayfalarından birisidir. Bu tarihte, işgal altındaki topraklarımıza Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yeniden bağımsızlık tohumları serpilmiş ve sonrasında bu tohumların nasıl tuttuğunu ve ülkemizin dört bir yanında bağımsızlık çiçekleri olarak açtığını bütün dünya görmüştür.

Düzce iş dünyası adına başta gençlerimiz olmak üzere yüce milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.