Haberler Düzce Belediyesi'nden Kaldırım İşgalleri Hakkında Duyuru
  • 26.05.2017

Düzce Belediyesi'nden Kaldırım İşgalleri Hakkında Duyuru

Düzce Belediyesi'nden 25.05.2017 tarih ve 1432 sayı ile odamıza gönderilen "Kaldırım İşgali" konulu yazıda; 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü başlayacak olan ramazan ayı süresince odanıza bağlı lokanta, kafeterya, çay ocakları, pastane vb. yeme içme yerlerinin trafiğe kapalı ve açık alanlar üzerindeki kaldırımlara masa, sandalye koyarak iftar sunumu yapmasına ve yayların geçişlerinin engellenmesine Belediyemizce izin verilmeyecektir.

Düzce Belediyesi'nden 25.05.2017 tarih ve 1432 sayı ile odamıza gönderilen "Kaldırım İşgali" konulu yazıda; 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü başlayacak olan ramazan ayı süresince odanıza bağlı lokanta, kafeterya, çay ocakları, pastane vb. yeme içme yerlerinin trafiğe kapalı ve açık alanlar üzerindeki kaldırımlara masa, sandalye koyarak iftar sunumu yapmasına ve yayaların geçişlerinin engellenmesine Belediyemizce izin verilmeyecektir.

Ramazan ayı içerisinde kapalı olan işyerlerinin gün içinde farklı iş kollarında (tuhafiye, konfeksiyon, kırtasiye, yiyecek-içecek vb.) faaliyet göstermemesi,

Belediyemiz sınırları dahilinde halkın sağlık, huzur, esenlik ve düzenini sağlamaya yönelik çıkarılan bu uygulamanın gereklerini yerine getirmeyen esnaflar hakkında; bahse konu emir ve yasaklar doğrultusunda yasal işlem uygulanacaktır" denildi.

İlgili üyelerimize duyurulur.