Haberler Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi
  • 3.07.2017

Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Ramazan Bayramı bayramlaşma merasiminde bir araya geldi.

Düzce TSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen merasime Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Gökçe, Meclis Üyeleri Dursun Mutaf ve Engin Er, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldılar.

Bayramlaşmanın ardından Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün de katılımlarıyla gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine de katılım sağlandı.