Haberler DÜBİT Akredite Laboratuvar Belgesini Aldı
  • 3.07.2017

DÜBİT Akredite Laboratuvar Belgesini Aldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ya Düzce Üniversitesi tarafından sunulan ve Odamızın proje ortağı olarak desteklemiş bulunduğu “ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) Altyapısının Güçlendirilmesi “ projesi kapsamında,

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ya Düzce Üniversitesi tarafından sunulan ve Odamızın proje ortağı olarak desteklemiş bulunduğu “ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT)  Altyapısının Güçlendirilmesi “ projesi  kapsamında, Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 22.03.2017 tarihinde Tarımsal Amaçlı Toprak, Bitki ve Sulama Suyu Analiz Laboratuvarlarının Kuruluş yetki ve Denetim 2013/1 Genelgesine göre yetkilendirilerek, yetkili laboratuvar statüsünü kazanmıştır.