Haberler Öğretmenler Günü Mesajı
  • 23.11.2017

Öğretmenler Günü Mesajı

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; "Son yıllarda özellikle mesleki eğitim alanlarında yaşanan gelişimler temsil ettiğimiz sanayi camiasını sevindirmektedir. Reformların sürekli hale gelmesi gerekliliği ise açıkça ortadadır. Üniversite-Sanayi İşbirliği organizasyonları, MEB-Sanayi İşbirliği organizasyonları bu çerçevede büyük önem taşımaktadır. Eski bir eğitimci olarak tüm bu çalışmaları yakından izliyor ve kurumumuz adına heyecanla destekliyorum. Bu vesileyle tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.