Haberler EXPO 2018 TURKEY BY QATAR FUAR GEZİSİ
  • 4.12.2017

EXPO 2018 TURKEY BY QATAR FUAR GEZİSİ

Türkiye ile Katar arasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Altesleri Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani düzeyinde yürütülen yoğun diplomatik ilişkilerin ticari çerçeveye taşınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen genel ticaret fuarıdır

EXPO 2018 TURKEY BY QATAR FUAR GEZİSİ

 

17-19 Ocak 2018 DOHA

Türkiye ile Katar arasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Altesleri Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani düzeyinde yürütülen yoğun diplomatik ilişkilerin ticari çerçeveye taşınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen genel ticaret fuarıdır. Yalnızca Türkiye'den firmalar ile Katar'dan firma, kurum ve kuruluşlarının katılımına açık olan fuar, Türk ürün ve hizmetlerine yoğun, etkin, hedef ve sonuç odaklı tanıtım ve pazarlama imkanı sağlar.

Bu fuar organizasyonu için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin de katılımlarını sağlamak amacıyla ilgili organizasyon firması ile işbirliği gerçekleştirmekteyiz.

Üyelerimizden en az 10 kişinin katılması durumunda odamızın ilgili birimleri tarafından KOSGEB başvuruları, organizasyon akreditasyonları, vize çalışmaları, takvim çalışmaları ve diğer organizasyon detayları ele alınacaktır.

Fuara katılmak isteyen üyelerimizin en geç 6 Aralık 2017 Çarşamba gününe kadar basri@duzcetso.org.tr e-posta adresine veya 0380 524 25 50 (Dahili 124) numaralı telefondan Basri beye bilgi vermeleri gerekmektedir.

Fuar gezisi, program içeriği ve detaylı bilgi ekteki dokümanda yer almaktdır.

 

DETAYLI BİLGİ DOKÜMANI İÇİN TIKLAYINIZ....