Haberler Fındık 2025 Sektör Raporunun Çevirisi ve Bölge Açısından Önemi Açılış Toplantısı
  • 21.12.2017

Düzce Ticaret Borsası tarafından geçtiğimiz aylarda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na sunulan ve 2017 Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “Fındık 2025 Sektör Raporunun Çevirisi ve Bölge Açısından Önemi” isimli projenin açılışı ve tanıtım toplantısı yapıldı.

Düzce Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen proje açılışına Düzce Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Necdet Çiçek, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Eğilmez, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, Akçakoca Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, MARKA Düzce Yatırım Destek Ofisi Uzmanı İbrahim Pehlivan ve borsa üyesi firma temsilcileri katıldı.

Proje tanıtımı öncesi bir konuşma yapan Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce’nin kalkınması yönünde her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyleyerek, açılışını yaptıkları projeye sağladıkları işbirliğinden dolayı ajans yetkililerine de teşekkür etti.