Haberler Bakan Faruk Özlü odamızı ziyaret etti
  • 25.12.2017

Bakan Faruk Özlü odamızı ziyaret etti

Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Düzce'de bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Vali Zülkif Dağlı ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Murat Saydam, Meclis Üyeleri Erdoğan Bıyık ve Şemsi Durdu hazır bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında bilgiler alan Özlü'ye programın sonunda plaket takdim edildi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından Düzce Teknopark'ın yeni yönetim binasının açılışını gerçekleştirmek üzere harekete geçti.