Haberler BREMEN JACOBS ÜNİVERSİTESİ'NDEN PROF. DR. YILMAZ UYGUN DÜZCE'DE
  • 18.01.2018

BREMEN JACOBS ÜNİVERSİTESİ'NDEN PROF. DR. YILMAZ UYGUN DÜZCE'DE

Geçtiğimiz aylarda AB Projesi kapsamında Düzce, Bolu ve Sakarya illerinin Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları konsorsiyum ortağı olarak Almanya’nın Bremen eyaletinde bir dizi görüşme ve toplantılara katılan Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öz, Meclis Üyeleri Bilal Türkan ve Fethi Çapar'ın orada gerçekleştirdikleri temaslarda bir araya geldikleri Bremen Jacobs Üniversitesi Matematik ve Lojistik Bölümü'nden Prof. Dr. Yılmaz Uygun odamızı ziyaret etti. Uygun'a ziyaretinde yine Almanya'daki temaslarda yer alan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Günay Güneş ile İlimizde yatırımı bulunan Toyota Boshoku Direktörü Hakan Konak eşlik etti.

Prof. Dr. Yılmaz Uygun'un odamızı ziyaretinde Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Öz ve İbrahim Aydın hazır bulundular.

Almanya'da gerçekleştirilen etkinliğin hayli verimli olduğunu ve meyvelerinin toplanmaya başladığını söyleyen Bremen Jacobs Üniversitesi Matematik ve Lojistik Bölümü'nden Prof. Dr. Yılmaz Uygun, gerek işadamlarının ikili iş görüşmelerinden çıkan sonuçların gerekse Üniversitelerin kendi aralarında yapmış oldukları protokollerden doğan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Düzce'deki işadamlarıyla bir araya gelerek Dış Pazarlara açılmanın önemi ve bu pazarda rekabet edebilmenin yollarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak istediğini belirten Prof. Dr. Yılmaz Uygun, akademik tecrübelerini Düzceli işadamlarıyla paylaşmaktan mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Prof. Dr. Yılmaz Uygun'un bir araya gelmek istediği sektör temsilcilerini belirlemesi ve kendilerine iletmesi durumunda ivedilikle organizasyonu gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.