Haberler Mercedes Benz Türk Firmasından Odamıza Ziyaret
  • 13.02.2018

Mercedes Benz Türk Firmasından Odamıza Ziyaret

Mercedes Benz Türk A.Ş Teknik Operasyonlar ve Garanti Yöneticisi Candemir Türker ve Hasmer Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karabudak , Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı ile bir araya geldi.

Ziyarette, Türkiye'nin son zamanlarda otomotiv sektöründe yapmış olduğu atılımlar ve otomotiv piyasasının durumu ele alındı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, üyemiz Hasmer Otomotiv'in uzun yıllardır Düzce'ye vermiş olduğu kaliteli hizmetten dolayı kendilerine teşekkür etti.