Haberler Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Seminerine Davet
  • 20.02.2018

Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Seminerine Davet

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla son yıllarda anılan bakanlıkça Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenlenmektedir.

13 Mart 2018 Salı günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonundan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Katılmak isteyen üyelerimizin ekteki formu doldurup en geç 2 Mart 2018 Cuma gününe kadar basri@duzcetso.org.tr e-posta adresine veya 0380 514 28 55 numaralı faks numarasına göndermeleri yeterli olacaktır.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...