Haberler E-İhracat Platformu Bilgilendirme Etkinliği Tamamlandı
  • 20.02.2018

E-İhracat Platformu Bilgilendirme Etkinliği Tamamlandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği, E-İhracat Platformu Stratejik Planlama Direktörü Mahmut Şeker, Koza Dijital Ajans Genel Müdürü Ramazan Nart ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Ömer Nart'ın konuşmacı olarak katıldıkları E-İhracat Platformu Bilgilendirme Etkinliği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlikte; İşadamlarının herhangi bir ölçüt aranmaksızın PTT Kargo vasıtası ile tüm dünyaya ihracat yapabilecekleri ve bu ihracat esnasında yasal prosedürlere takılmayacaklarına dair bilgiler verildi.

Etkinliğin ardından konuşan TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, "Türkiye'nin 2023 vizyonunda yer alan dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine yönelik olarak devletin geliştirmiş olduğu ihracat politikaları sayesinde yerel ve ulusal çapta iş yapan firmaların daha kolay ihracat yapmaları sağlanıyor. Bu çerçevede Düzce'de küçük esnafın bile dünyanın herhangi bir noktasına ürününü satabilmesi için devletin yürürlüğe soktuğu uygulamayı arkadaşlarımız burada tanıttı. PTT kargo aracılığıyla herhangi bir yasal prosedüre takılmadan dünyanın herhangi bir noktasına rahatlıkla ürünleri satabilecek ve satış hacmini geliştirebilecekler. Bizler de bu bilgilendirmeler sayesinde ilimizdeki işadamlarının vizyonunu geliştirmeye, Düzce'den dünyaya açılmalarına vesile olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.