Haberler 8 Mart Mesajı
  • 7.03.2018

8 Mart Mesajı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çakır mesajında; "Kadınlarımızın öz kültürümüzdeki yeri ve duruşu her zaman en üst düzeydedir. Nice lider ruhlu kadınlarımız tarihimize yön vermiş, gelişimimiz ve kalkınmamızda önemli roller üstlenmişlerdir. 2023 vizyonundaki Türkiye'de de üretime dahil olan kadınlarımız sayesinde ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine gelecektir. Bu duygu ve düşüncelerimizle  tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlar, ekonomik hayattaki üstün başarılarının devamını dilerim" dedi.