Haberler Dış Ticaret Semineri Tamamlandı
  • 13.03.2018

Dış Ticaret Semineri Tamamlandı

Ekonomi Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Harici İşletme Rejimi, İhracata ait esaslar, Eximbank İhracat Finansmanı, İhracata yönelik devlet yardımları, Mevcut Destekler, Markalaşma ve Ar-Ge destekleri konularının ele alındığı seminerin açılış konuşmasını Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten Kocadağ yaptı. Kocadağ; "Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin koordinasyonunda, odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu Dış Ticaret Seminerinde üyelerimizin konuyla alakalı olan sorunları ele alınacak ve tahminimce önemli katkıları olacaktır" dedi.

Seminer yapılan sunumların ardından sona erdi.

SUNUM DOSYALARI İÇİN TIKLAYINIZ...