Meslek Komiteleri Haberleri Düzce TSO'da ilk Komite Toplantıları Gerçekleştirildi
  • 10.04.2018

Düzce TSO'da ilk Komite Toplantıları Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan 2018 seçimleri sonucunda oluşan Meslek Komiteleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Yapılan ilk toplantılarda Meslek Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları belirlendi. Yapılan belirlemelere göre;

1. Meslek Komitesi Başkanı Yakup Uysal, Başkan Yardımcısı Osman Kırtay, 2. Meslek Komitesi Başkanı Hayrullah Şen, Başkan Yardımcısı Öner Mümtaz Çatana, 3. Meslek Komitesi Başkanı Şahin Bircan, Başkan Yardımcısı Fikret Erkayalı, 4. Meslek Komitesi Başkanı Ertuğrul Atalı, Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım, 5. Meslek Komitesi Başkanı Murat Yakar, Başkan Yardımcısı Abdullah Atasoy, 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, 7. Meslek Komitesi Başkanı Mutlu Kayan, Başkan Yardımcısı Emre Durmazoğlu, 8. Meslek Komitesi Başkanı Yunus Emre Gülay, Başkan Yardımcısı Adnan Ertekin, 9. Meslek Komitesi Başkanı Metin Koç, Başkan Yardımcısı Selim Koçak, 10. Meslek Komitesi Başkanı Recep Uçar, Başkan Yardımcısı Cemil Tüysüz, 11. Meslek Komitesi Başkanı İsa Üçüncü, Başkan Yardımcısı Bülent Eroğlu oldu.