Haberler Düzce TSO Yönetim  Kurulu ve Meclis Üyeleri Oda Personeliyle Bir araya geldi
  • 28.04.2018

Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Oda Personeliyle Bir araya geldi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, düzenlenen kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi.

Seçimlerin ardından hem Yönetim Kurulu'nda hem de mecliste yer alan yeni üyelerin personeli yakından tanıması için gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, "Hepiniz işlerinde uzman kalifiye personellersiniz. Sizlerden beklentimiz çok. Bizler geçici sizler kalıcısınız. Profesyonelce odayı taşıyacak olan sizlersiniz. Bu nedenle bugüne kadar gösterdiğiniz özeni daha da arttırmanızı bekliyoruz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.