Haberler CHP Heyeti Odamızı ziyaret etti
  • 18.05.2018

CHP Heyeti Odamızı ziyaret etti

CHP Düzce İl Teşkilatı ile birlikte Milletvekili Aday Adayları Zekeriya Tozan, Zafer Teber, İlknur Başak Tütüncü ve Hasan Servet Öktem, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’i makamında ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerinde Düzce’den Milletvekili adayı olmak ve Düzceliler’in oylarına talip olacaklarını belirten CHP’li aday adayları, Düzce’nin çözülmemiş birçok problemi olduğunu ve bu sorunlara çözüm üretmeye aday olduklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Haziran seçimlerinde CHP’li adaylara başarılar dilediklerini de sözlerine ekledi.