Haberler Fahri Çakır odamızı ziyaret etti
  • 5.06.2018

Fahri Çakır odamızı ziyaret etti

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay odamızı ziyaret etti.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için yapılan çalışmalar kapsamında odamızı ziyaret eden Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'a Ak Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Nuri Hızel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Sivrikaya, Murat Saydam, Özkan Çakır, Yalçın Top ve Meclis Üyesi Hasan Arslan hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, iş dünyasının ve Düzce'nin sorunlarını yakından bilen birinin mecliste olacak olmasının kendileri için avantaj olacağını ifade etti.

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır, seçilmeleri durumunda 7 gün 24 saat odanın emrinde olduğunu söyledi.