Haberler İyi Parti Odamızı Ziyaret Etti
  • 7.06.2018

İyi Parti Odamızı Ziyaret Etti

İyi Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Katırcıoğlu, İl Başkanı Niyazi Bakan ve İl yönetimi, 24 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ile bir arya gelen İyi Parti temsilcileri 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerde Düzceliler'in kendilerine teveccüh göstermeleri durumunda Milletvekili olarak Düzce için canla başla çalışacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, seçim çalışmalarında İyi Parti temsilcilerine kolaylıklar diledi.